Over jou

Werken bij Knowit betekent werken in een organisatie waar management en medewerkers met korte lijnen samenwerken om Knowit nog beter te maken. Knowit kent een ongedwongen, informele werksfeer waar geluisterd wordt naar jouw ideeën. Als professional profiteer je bij Knowit direct van de winst die we z’n allen maken en van jouw individuele bijdrage daaraan, onafhankelijk van jouw functieprofiel of aantal dienstjaren. Dit komt bovenop je salaris dat meer dan marktconform is.

Als medewerker wordt je bij klanten gedetacheerd. Dit betekent afwisselend en uitdagend werk in verschillende projecten en bij diverse klanten.
Ben je op zoek naar vrijheid, verantwoordelijkheid en wil je meedenken in complexe technische omgevingen? Kom dan eens kennis maken met Knowit!

Onze expertises zijn erg uiteenlopend. Bij Knowit analyseren, ontwikkelen en testen we een grote diversiteit aan technische vraagstukken bij verschillende klanten. Dit gebeurt met een gedreven team en individueel bij de klant, maar we streven ernaar om minimaal 1 dag per week samen te komen om van elkaar te leren en samen te werken. Door de kleinschaligheid van het bedrijf hebben we een goede onderlinge band met alle collega’s. Bij Knowit krijg je veel vrijheid op het gebied van je eigen carrière, in overleg bepalen we in welke richting jij je verder gaat specialiseren.

Knowit groeit en is op zoek naar nieuwe medewerkers. Zie jij als specialist de uitdaging in innovatieve projecten en het toepassen van nieuwe technologieën?